Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Εγγραφής, Ανανέωσης Εγγραφής και Μετεγγραφής σε ΓΕΛ – ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές

Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση για τις εγγραφέςκαι τις ΟΔΗΓΙΕΣ

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ποιοι/ες κάνουν Αίτηση

  • Οι μαθήτριες και τους μαθητές που αποφοίτησαν από τη Γ’ Γυμνασίου και θα φοιτήσουν για το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α’ Λυκείου και
  • Οι μαθήτριες και μαθητές που αποφοίτησαν από τη Α΄ και Β΄ Λυκείου και θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για το σχολικό έτος 2024-2025 στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου αντίστοιχα ή θα μετεγγραφούν σε άλλου τύπου σχολείο.
  • Για όσο διάστημα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν νέες αιτήσεις, καθώς επίσης και να τροποποιούν, να διαγράφουν, να εκτυπώνουν και να αποθηκεύουν τις ήδη υποβληθείσες αιτήσεις τους.
  • Τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητριών και μαθητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024.
  • Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών, την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωρισθεί ως «Κηδεμόνας E-eggrafes» στο ΠΣ myschool.
  • Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι/ες, με τους δικούς τους κωδικούς Γ.Γ.Π.Σ. & Ψ.Δ. (TaxisNet), εφόσον είναι καταχωρισμένοι/ες στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ : 2 ΓΕΛ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Π.Χ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΣΥΦΟ ΣΤΟ : ΣΧΟΛΕΙΟ -ΜΑΘΗΤΗΣ -ΑΜ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΈΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ.

Σας παρακαλούμε άμεσα στην εγγραφή σας.

Να είστε καλά.

Αφήστε μια απάντηση