Μεγάλη η επιτυχία της δράσης του σχολικού δικτύου ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ για την περίοδο των Χριστουγέννων

31/12/2022 11:58

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση της συλλογής και διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το σχολικό δίκτυο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ με τον συντονισμό του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου και τη συμμετοχή του 1ου και 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, του 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, του Εργαστηριακού Κέντρου Νεάπολης και του ΕΠΑΛ και Πρότυπου ΕΠΑΛ Νεάπολης. Συλλέχθηκαν πάνω από 55 κούτες και τσάντες που μοιράστηκαν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Τριάδας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας και τέσσερις επιλεγμένες οικογένειες μαθητών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του δικτύου μας. Θερμά συγχαρητήρια και στους τρεις μαθητές του 3ου Γυμνασίου που δώρισαν τα χρήματα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Σύλλογο Φροντίδας η «Παναγία η Παντάνασσα» στο πλαίσιο της δράσης μας.

Βιώνοντας έμπρακτα το πνεύμα των ημερών οι αυριανοί πολίτες, οι μαθητές μας, ευαισθητοποιήθηκαν και απέδειξαν ότι δεν είναι παθητικοί δέκτες σε όσα γίνονται γύρω τους, αλλά μπορούν ενεργά να αλλάξουν τον κόσμο και να πλάσουν ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ένα ευλογημένο 2023 γεμάτο αλληλεγγύη και δοτικότητα!

Από τους συντονιστές του σχολικού δικτύου

https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2022/12/x-sxol-1-696x490.jpg

Αφήστε μια απάντηση