Διακρίσεις μαθητών 2ου ΓΕΛ Αγ.Νικολάου

Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε τα αποτελέσματα της Α΄Φάσης των Πανελλήνιων διαγωνισμών Βιολογίας και Φυσικής, καθώς δύο μαθητές του σχολείου μας διακρίθηκαν και μάλιστα με καλή σειρά!

12ος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2018 ήρθε ο μαθητής της Γ’ Τ’αξης του 2ου Γενικού Λυκείου Αγ.Νικολάου Δημήτρης Ζαχαριάς! Με βαθμό 91 όταν ο υψηλότερος ήταν 94 πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Αγ.Νικολάου Μανόλης Κοκκίνης διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης” περνώντας στη 2η φάση που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου και θα αναδείξει τους 5 μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2018. Ανάμεσα σε 41 μαθητές ιδιωτικών, πειραματικών και δημόσιων σχολείων από όλη την Ελλάδα ο Μανόλης ήρθε 13ος.

Με τις επιτυχίες τους αυτές και οι δύο μαθητές περιποιούν μεγάλη τιμή στο σχολείο μας. Τους συγχαίρουμε θερμά και τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επόμενη φάση, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και γενικά στη ζωή τους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης